Izkušnja uporabe Imosteon

lajšati simptome artroze kolenskega sklepa z gelom Imosteon

Moje ime je Janis! Pišem iz obalnega mesta Ventspils. Kdo ne ve, to je očarljivo mestece na obali Baltskega morja v Latviji. Kot sem mislil, imam že več kot 15 let dobro navado. V prostem času rada tečem in diham čisti morski zrak! Danes sem se odločila, da bom pisala o tem, kako me je artroza dobesedno podrla z nog in kako mi je gel Imosteon pomagal, da sem se vrnil v prejšnjo obliko.

Pregled in moje izkušnje pri zdravljenju artroze z naravnim gelom

Pred nekaj meseci sem med rednim tekom začel opažati nenavadne bolečine v kolenih. Včasih sem opazil neprijeten škrtanje. Zvečer je bil občutek, da me boleče noge v kolenih. Z vsakim dnem so se ti simptomi samo stopnjevali in postajali vedno bolj izraziti. Prišlo je do te mere, da sem se zgodaj zjutraj zbudil za načrtovano dirko, na desnem kolenu pa se je pojavila rahla oteklina, podobna oteklini ali vnetju. Žena je bila nujno poslana na diagnozo. Zdravnik je diagnosticiral prvo stopnjo artroze v kolenskih sklepih. Na današnji dan sem prvič slišal za obstoj te bolezni. Zdravnik je dodal, da ni nič resnega, če začnete s profilakso. Priporočil sem več možnosti, pri čemer sem opozoril na eno z naravno sestavo - Imosteon gel!

Ker sem navdušen pristaš zdravega načina življenja, sem se nedvomno zatekel k tej možnosti. Gel sem naročil preko uradne spletne strani. Izkazalo se je, da je to že zelo priljubljen gel proti osteohondrozi, artrozi in poškodbam. Za akcijo sem kupil dve naenkrat. Paket vsebuje podrobna navodila za uporabo in indikacije za uporabo.

Uporaba gela Imosteon - pred in po uporabi

zdravljenje blage artroze kolena z gelom Imosteon

Kot je predpisal zdravnik, je začel gel uporabljati dvakrat na dan, zjutraj in zvečer pred spanjem. Zdaj je minilo nekaj več kot tri tedne. Z zaupanjem lahko rečem, da med hojo ne opazim več nerazumljivega hrustanja, konec dneva ne čutim teže v nogah, zjutraj pa se ne zbudim z občutkom, da me noge bolijo. Na splošno so se razmere bistveno izboljšale. Vnetje desnega kolena ni več. Počasi se vračam k svoji nekdanji športni formi. Ne tečem tako pogosto kot prej, ampak dosledno in z veseljem enkrat na teden.

Gel nameravam uporabljati še en teden. V prihodnosti jemljite preventivno vsaj enkrat na dan pred spanjem. Kot pravijo, je bolje preprečiti kot pozneje zdraviti. Poleg tega je sestava iz rastlinskih sestavin. Vzporedno s tem ne škoduje telesu. Brez stranskih učinkov - osebno preverjeno.

Kako in kje naročim gel Imosteon, dobavni roki

Svoje izkušnje bom dopolnila s tem, kako in kje sem gel še malo naročila. Naročilo je zelo enostavno. Na uradni spletni strani v obliki spletnega naročila navedem svoje ime in telefonsko številko za komunikacijo. Kmalu za tem me pokliče direktor podjetja, uskladi čas, datum in naslov za dostavo. Po 5 dneh ga dvignem na pošti. Podjetje ne sprejme predplačila, plačam po prejemu.

Zelo sem vesel, da sem izvedel za Imosteon. Zdaj se počutim bolje. Priporočam svojim tovarišem. Upam, da bo moj pregled koristen mnogim. Naravna zdravila so vedno boljša od zdravil na osnovi kemične sestave.