Gel proti osteohondrozi, artrozi in poškodbam

Nakup gel Imosteon v Ljubljani

Gel Imosteon
39 €78 €
4.96

Naročiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je zdravilo za zdravljenje in preprečevanje osteohondroze in artroze. Uporablja se lahko v hudih fazah razvoja bolezni kot dodaten terapevtski učinek.

Varno nakupovanje po najugodnejši ceni preko uradne spletne strani

Če želite na spletni strani naročiti gel proti osteohondrozi, artrozi in poškodbam v Ljubljani (Slovenija, ), izpolnite spletni obrazec za naročilo - z obrazcem za naročilo vnesite svojo telefonsko številko in ime. V roku ene ure bo upravitelj poklical določeno številko in pojasnil podrobnosti naročila za hitro dostavo ter vam povedal, kako boste naročilo prejeli. Po prejemu paketa boste morali plačati kurirju ali po pošti.

Cena gela 39 €. Pohitite, da izkoristite promocijo - tam je 50% popust.

Kako kupiti v Ljubljani Imosteon

Imosteon je nov gel za zdravljenje bolezni sklepov in hrbtenice. Komplet vsebuje navodila za uporabo in potrdilo o skladnosti.

Indikacije za uporabo: boleči občutki v hrbtenici, občutek teže v vratu, zatilju, bolečine v hrbtu, občutek nelagodja v sklepih

Gel proti osteohondrozi, artrozi in travmatični gel Imosteon lajša vnetja, lajša bolečine. Uporablja se kot glavno sredstvo za zdravljenje prvih simptomov, kot dodatno zdravilo za hudo bolezen ali za profilakso.

Kako naročiti gel v Sloveniji z dostavo v Ljubljani?

Na spletnem mestu v naročilnico vnesite svoje ime in telefonsko številko ter navedite svoje ime in telefonsko številko. Počakajte na klic operaterja, da pojasni podrobnosti dostave gela Imosteon. In čez en teden imate naročilo! Dostava po pošti ali kurirju 1-3 dni v Ljubljani in začnite živeti brez bolečin v sklepih in vretencih. Natančni stroški dostave poštarja na določen naslov se lahko v različnih mestih razlikujejo.

Cena gela 39 €. Plačilo šele po prejemu paketa na vaš naslov. Pohitite po gel za promocijo samo na uradni spletni strani! Šele danes POPUST 50%, naročilo po znižani ceni.

Pravilno izpolnite obrazec, da vas lahko kontaktirajo, in natančno navedite naslov za dostavo (Slovenija, Ljubljana, ulica, hiša, poštna številka).

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Imosteon

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Imosteon

Imosteon v PortorožuImosteon v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene o Imosteon v Ljubljani

 • David
  Med smučanjem se je poškodoval. Poškodoval si je koleno in komolec. Pojavile so se nerazumljive bolečine, nastali so edemi. Pregled je pokazal vnetje obeh sklepov. Zdravnik je priporočil gel Imosteon. Takoj zadovoljen z naravno sestavo. Uporabljam ga že dva tedna. Oteklina je izginila in bolečine skoraj ne čutim. Gel očitno pomaga. Še naprej uporabljam.
  Imosteon
 • Nada
  Z možem sva že stara. Bolečine v sklepih so za nas običajna stvar. Blaga artroza. O gelu Imosteon smo izvedeli od naše hčerke. Rečeno je, da je v celoti narejen iz zeliščnih izvlečkov, brez stranskih učinkov. Preizkusili smo in zelo nam je bilo všeč. Bolečina lajša, lajša zabuhlost v kolenih. Naročila sva še dva kosa. Čakamo na dostavo. Najlepša hvala moji hčerki!
  Imosteon
 • Ana
  Gel Imosteon mi je bil takoj všeč zaradi naravne sestave. Pogosto se naročimo, da smo za vsak slučaj v kompletu za prvo pomoč. Imamo veliko družino. Dva šolarja. Živimo s starejšimi starši. Zdaj, če se kaj zgodi, otrokom po odrgninah namažem kolena, da preprečim vnetje. In starši ga uporabljajo, če zaradi vremena boleče sklepe.
  Imosteon