Gel proti osteohondrozi, artrozi in poškodbam

Nakup gel Imosteon v Mariboru

Gel Imosteon
39 €78 €
4.96

Naročiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je zdravilo za zdravljenje in preprečevanje osteohondroze in artroze. Uporablja se lahko v hudih fazah razvoja bolezni kot dodaten terapevtski učinek.

Varno nakupovanje s 50% popustom preko uradne spletne strani

Če morate na spletni strani kupiti gel proti osteohondrozi, artrozi in poškodbam v Mariboru (Slovenija, ), izpolnite spletni obrazec za naročilo - vnesite svoje ime in telefonsko številko. In kmalu vas bo direktor podjetja kontaktiral, da bo naročil in odgovoril na vsa vaša vprašanja in želje glede dostave, vam povedal, kako lahko prejmete naročilo. Paket plačate šele po prejemu blaga od kurirja ali po pošti.

Cena gela je 39 €. Pohitite, da izkoristite promocijo - tam je 50% popust.

Kako kupiti v Mariboru Imosteon

Imosteon je nov gel za zdravljenje bolezni sklepov in hrbtenice. Komplet vsebuje navodila za uporabo in potrdilo o skladnosti.

Indikacije za uporabo: boleči občutki v hrbtenici, občutek teže v vratu, zatilju, bolečine v hrbtu, občutek nelagodja v sklepih

Gel proti osteohondrozi, artrozi in travmatični gel Imosteon lajša vnetja, lajša bolečine. Uporablja se kot glavno sredstvo za zdravljenje prvih simptomov, kot dodatno zdravilo za hudo bolezen ali za profilakso.

Kako naročiti gel v Sloveniji z dostavo v Mariboru?

Na spletnem mestu pustite zahtevo na spletnem mestu prek obrazca za naročilo, pri čemer navedite svoje ime in telefonsko številko. Izberite način dostave pri svetovalcu podjetja, da pojasni podrobnosti dostave gela Imosteon. In čez teden dni oddajte naročilo in ga pravočasno prejmite v Mariboru in začnite živeti brez bolečin v sklepih in vretencah. Natančni stroški pošiljanja paketa so odvisni od oddaljenosti do mesta.

Cena gela 39 €. Plačilo naročila po pošti. Pohitite po gel za promocijo samo na uradni spletni strani! Naročite s 50% popustom. Pogoji promocije so omejeni.

Pravilno izpolnite obrazec, da vas lahko kontaktirajo, in natančno navedite naslov za dostavo (Slovenija, Maribor, ulica, hiša, poštna številka).

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Imosteon

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Imosteon

Imosteon v LjubljaniImosteon v Portorožu
Mesta v Sloveniji

Ocene o Imosteon v Mariboru

  • Matic
    Že od mladosti vodim zdrav način življenja, tečem zjutraj trikrat na teden. Ne tako dolgo nazaj so se začele težave s sklepi. Pojavilo se je nelagodje v kolenih. In vsak dan bolj in bolj intenziviran. Diagnosticirana je bila artroza. Že tretji teden uporabljam gel Imosteon. Bolečina se je znatno zmanjšala. Naročil sem še dva gela. Uporabil ga bom.
    Imosteon
  • Zala
    Zaradi sedečega dela se je neopazno pojavila nepravilna drža, pojavile so se bolečine v vratni hrbtenici in v kolenskih sklepih. Šel sem k zdravniku z diagnozo osteohondroza. Že več kot dva meseca uporabljam gel Imosteon. Vnetje je minilo in neprijetni občutki so izginili. Postalo je lažje hoditi in hrbet me ne boli več. Priporočam, da gel pomaga.
    Imosteon