Gel proti osteohondrozi, artrozi in poškodbam

Nakup gel Imosteon v Portorožu

Gel Imosteon
39 €78 €
4.96

Naročiti Imosteon

Popust -50%

Gel Imosteon je zdravilo za zdravljenje in preprečevanje osteohondroze in artroze. Uporablja se lahko v hudih fazah razvoja bolezni kot dodaten terapevtski učinek.

Varni nakup po uradni ceni preko uradne spletne strani

Če želite na spletni strani uspešno prejeti gel proti osteohondrozi, artrozi in poškodbam v Portorožu (Slovenija, ), izpolnite spletni obrazec za naročilo - z obrazcem za naročilo vnesite svojo telefonsko številko in ime. V roku ene ure bo upravitelj poklical določeno številko, da razjasni naročilo in poskrbi za dostavo na vaš naslov ter vam povedal, kako lahko naročilo prejmete. Plačilo se opravi po povzetju na paketu.

Cena gela je 39 €. Pohitite, da izkoristite promocijo - tam je 50% popust.

Kako kupiti v Portorožu Imosteon

Imosteon je nov gel za zdravljenje bolezni sklepov in hrbtenice. Komplet vsebuje navodila za uporabo in potrdilo o skladnosti.

Indikacije za uporabo: boleči občutki v hrbtenici, občutek teže v vratu, zatilju, bolečine v hrbtu, občutek nelagodja v sklepih

Gel proti osteohondrozi, artrozi in travmatični gel Imosteon lajša vnetja, lajša bolečine. Uporablja se kot glavno sredstvo za zdravljenje prvih simptomov, kot dodatno zdravilo za hudo bolezen ali za profilakso.

Kako naročiti gel v Sloveniji z dostavo v Portorožu?

Na spletnem mestu v obrazcu za naročilo pustite zahtevo, v kateri navedete svoje ime in telefonsko številko. Počakajte na klic operaterja, da pojasni podrobnosti dostave gela Imosteon. In čez teden dni plačajte paket po prejemu po pošti ali po kurirju v Portorožu in začnite živeti brez bolečin v sklepih in vretencah. Stroški dostave poštarja na vaš naslov se lahko v drugih mestih razlikujejo.

Cena gela je 39 €. Ko prejmete sporočilo, lahko plačate naročilo. Pohitite po gel za promocijo samo na uradni spletni strani! Pohitite z naročanjem s 50% popustom. Trajanje promocije je omejeno.

Pravilno izpolnite obrazec, da vas bodo lahko kontaktirali, in natančno navedite naslov za dostavo (Slovenija, Portorož, ulica, stavba, poštna številka).

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Imosteon

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Imosteon

Imosteon v LjubljaniImosteon v Mariboru
Mesta v Sloveniji