Ocene o Imosteon

 • Matic
  Že od mladosti vodim zdrav način življenja, tečem zjutraj trikrat na teden. Ne tako dolgo nazaj so se začele težave s sklepi. Pojavilo se je nelagodje v kolenih. In vsak dan bolj in bolj intenziviran. Diagnosticirana je bila artroza. Že tretji teden uporabljam gel Imosteon. Bolečina se je znatno zmanjšala. Naročil sem še dva gela. Uporabil ga bom.
  Imosteon
 • David
  Med smučanjem se je poškodoval. Poškodoval si je koleno in komolec. Pojavile so se nerazumljive bolečine, nastali so edemi. Pregled je pokazal vnetje obeh sklepov. Zdravnik je priporočil gel Imosteon. Takoj zadovoljen z naravno sestavo. Uporabljam ga že dva tedna. Oteklina je izginila in bolečine skoraj ne čutim. Gel očitno pomaga. Še naprej uporabljam.
  Imosteon
 • Zala
  Zaradi sedečega dela se je neopazno pojavila nepravilna drža, pojavile so se bolečine v vratni hrbtenici in v kolenskih sklepih. Šel sem k zdravniku z diagnozo osteohondroza. Že več kot dva meseca uporabljam gel Imosteon. Vnetje je minilo in neprijetni občutki so izginili. Postalo je lažje hoditi in hrbet me ne boli več. Priporočam, da gel pomaga.
  Imosteon
 • Nada
  Z možem sva že stara. Bolečine v sklepih so za nas običajna stvar. Blaga artroza. O gelu Imosteon smo izvedeli od naše hčerke. Rečeno je, da je v celoti narejen iz zeliščnih izvlečkov, brez stranskih učinkov. Preizkusili smo in zelo nam je bilo všeč. Bolečina lajša, lajša zabuhlost v kolenih. Naročila sva še dva kosa. Čakamo na dostavo. Najlepša hvala moji hčerki!
  Imosteon
 • Ana
  Gel Imosteon mi je bil takoj všeč zaradi naravne sestave. Pogosto se naročimo, da smo za vsak slučaj v kompletu za prvo pomoč. Imamo veliko družino. Dva šolarja. Živimo s starejšimi starši. Zdaj, če se kaj zgodi, otrokom po odrgninah namažem kolena, da preprečim vnetje. In starši ga uporabljajo, če zaradi vremena boleče sklepe.
  Imosteon
Uporabniška ocena Imosteon
4.9
6